Vejledning

Livstilsvejledning handler blandt andet om kost og stimulanser
Du kan få vejledning i hvordan du anvender homøopatiske lægemidler i processen hvor du ændrer livsstil.

Lever du for at spise – eller – spiser du for at leve ?

Fysiske/psykiske symptomer behøver ikke være grundet ubehagelige oplevelser, årsagen kan ofte findes i den måde du behandler din krop på, det du spiser kan være direkte årsag til- eller forstærkeren i din ubalance.

 Tager du din krops reaktioner alvorligt, og ønsker du en positiv ændring,kan jeg hjælpe dig blandt andet med afdækning af kost og stimulanser.
Jeg kan lægge et bevægelses program og eventuelt motions program til dig – det er tiltænkt særligt til de mennesker som har svært ved at komme i sving med at motionere. Fordi min tilgang er lidt anderledes og jeg forsøger ikke at trække hverken fitness center eller en maraton ned over hovedet på dig så er det lidt lettere at gå til og starte.
Vil du gerne have støtte til ændring af gamle vaner hjælper jeg dig med at bryde disse, gennem en klar strategi, så vi sammen arbejder hen imod den ændring du vil foretage så du sikkert lever videre i samme gode stil efterfølgende uden at falde tilbage.

I kostvejledning afdækkes din livsstil og dine symptomer, du vejledes mod et mere hensigtsmæssigt indtag.

Jeg har fokus på – det du fortæller om din dagligdag, dit velvære eller mangel på samme.

Min tilgang til kostvejledning er ikke at du skal ændre hele dit liv, men at tilpasse din levevis og understøtte din psyke og din krops velbefindende med fokus på immunsystemet.

Formålet er at du opnår en bedre balance i krop og psyke og opleve langt bedre velvære.
Det kan du læse mere om under kost

Vejledning kost og livsstil
Kostvejledning og stimulanser