Terapi med hest

Terapi med heste tilbydes i forløb
Terapi med heste tilbydes som udgangspunkt ikke som enkeltstående én gangs sessioner, men i forbindelse med anden terapi kan enkeltstående sessioner sagtens indlægges i forløbet. 

terapi med heste_1

Alle kan deltage uanset mobilitet, med eller uden for kendskab til heste. Heste der inddrages i psykoterapi  kan assistere i terapien og de kan inddrages i terapien, det er vidt forskellige måder som tilpasses dit behov.

Hesteterapi
Det har intet med ridning eller heste erfaring at gøre, (i traditionel forståelse) så ryttere der anser sig selv som dygtige og erfarne vil kunne opleve samme terapeutiske effekt som andre mennesker.
Terapi med heste har intet at gøre med horsemanship.
Terapi med heste kan tilpasses enhver!
Hvad enten du har fysiske handikap, er kørestolsbruger, eller du har et  syns- eller, høre handikap kan du gå i terapi med hest. Mindre børn og helt små børn, unge mennesker, ældre mennesker og alle slags mennesker midt imellem kan gå i terapi med hest.

Mennesker med særligt sensitive træk, store sårbarheder, og mennesker som ellers er “galvaniserede og hårdhudet”.
Min erfaring er både bredspektret og specifik det kan du læse mere om her.

terapi med heste til unge_3

Der vil kunne opnås gode resultater og stor fremgang når der arbejdes med kommunikations former, adfærd, emotioner, reaktioner, empati, nærvær, autensitet.

Du må påregne ventetid på enkelt-sessioner med hest.
Vil du i et terapiforløb med hest kan du bestille tid til forsamtale. Uden ventetid.

Man kan gå i terapi sammen med hest uanset om man har dybere liggende problematikker, har en psykiatrisk diagnose, man har det helt fint og ikke behøver terapi, bare mærker en lille angst eller en stor frygt, lider med PTSD,  eller blot er nysgerrig efter hvad heste kan bringe af forandring til egen selvudvikling.

Terapi med heste til voksne_6

 

 

 

Heste inddrages i terapi læring og selvudvikling til børn, unge voksne og ældre.

For den der ønsker et spirituelt forum at udvikle sig i, er det også helt unikt at arbejde sammen med heste.
En lille sluttet gruppe, med åbenhed for spiritualitet kan arbejde i forløb med  en gruppe af heste. Kontakt mig for pris og dato.