Stress

Få god hjælp hvis du er stresset

Med Stressrådgivning  kan du lære hvordan du forebygger stress
eller:
Er du allerede ramt af stres?
Så er rådgivning oftest ikke nok, der må flere samtaler til,
og her hos mig får du ydermere en helhedsbehandling der understøtter de samtaler i forløbet.

Stressramt? Udbrændt?
– det vil være nødvendigt med kombination af sygemelding, behandling og ændret livsstil.
Derfor, så bliver rådgivning uundværligt fo rdig.
Måske det endda er nødvendigt med terapi for at komme endnu længere i bund, inden du går helt ned med et sammenbrud, og måske får angst eller rammes af depression, hvilket ofte følger i kølvandet når man er ramt af stress, og ikke tager den alvorligt,  og får hjælp til at komme igennem.
Når først du erkender og mærker din stress,  så er du allerede ramt, og det er ikke nok lige at tage en fridag eller to!

Stress er alvorligt og må tages alvorligt
Stress forværrer desuden andre symptomermarkant,
fx ved autisme spektrum, adhd, og flere andre forstyrrelser.

For mange mennesker, især hvis man er syg af stress – kan det virke uoverskueligt, at bevæge sig ud af døren, på arbejde, til fødselsdag og sågar hen for at finde en psykolog eller psykoterapeut der kan hjælpe.

Tidlig og målrettet indsats er vigtig
Den optimale behandling forudsætter undersøgelse som vurderer sværhedsgraden af stresstilstanden og en eventuel stressudløst sygdom. Ofte vil stress udløse depression, som kræver længerevarende behandling.I kølvandet på stress ligger angst og luerer, rigtig mange der ikke får behandlet sin stress udvikler angst!

Ved en tidlig indsats overfor stress vil man opleve hurtige bedring, men forebyggelse er bedst.
Du kan afhjælpe symptomerne og finde årsagen.
Behandlingen af stress  starter i virkeligheden ved erkendelse af at du er stresset, eller du befinder dig i farezonen for at udvikle stress. Dernæst må afdækkes og fjerne/begrænse årsagen samt  behandle dine symptomer.
Stress  afhjælpes bedst og behandles med en helhedsorienteret behandling som samtidig fokuseres på dit fysiske, psykiske velbefindende, dine arbejdsvilkår, din livsstil og familierelationer. Og væsentligt at der anvendes en bred vifte af terapiformer – herunder et terapiforløb.

Stress skal ikke behandles medicinsk
Der findes naturlægemidler som kan understøtte med ro, ligeledes homøopatiske midler som giver et mere harmonisk forløb til man er ude på den anden side igen. Øreakupunktur samt frekvens behandling har en fantastisk virkning både på stress og angst i et terapi forløb. Så er der andre gode råd og fremgangsmåder du anbefales igennem et forløb her hos mig.

Stress er ikke blot en enkelt gang!
Du følger et forløb hvor du kommer her hver uge over minimum 8 gange, du  støttes akut, og du får forskellige hjælpemidler først til at kunne overleve med stress, samt ro på dit stressede nervesystem det hjælper jeg dig fx med, her (fysisk, psykisk og biologisk)
med forskellige støttemidler til dagligdagen vha teknikker til afstressning, og et livstils ændrings program. Og ikke mindst kan vi inddrage din familie for dermed at have fuld opbakning og forståelse for hvordan du kommer stressen til livs samt undgår at andre i familien går ned med stress efterfølgende. Din stress påvirker nemlig også resten af familien

Jeg har god erfaring med behandling af stress, samt terapi og rådgivning til stress ramte og ved udbrændthed.
Ring i dag og få tid til for samtale – så får du hjælp med det samme.
Akut tider indenfor 24 timer.
Hør om stress konceptet i klinikken, der griber stress an fra flere vinkler således du får en helheds behandling.

Individuelle forløb:
Tal med din sagsbehandler, din a-kasse eller din arbejdsgiver om du har er mulighed for støtte eller tilskud derfra.
Klinikken ligger i Hedensted Kommune tæt på Vejle, Horsens, Juelsminde, Kolding, Herning, Brande