Om klinikken

Psykoterapi i Løsning

Praktisk om klinikken for psykoterapi i Løsning
Det er vigtigt at der er plads til dig i min praksis og at rammerne er i orden. Derfor er jeg glad for at kunne byde velkommen i den gamle stald på gården, der danne hyggelige rammer for samtaler af enhver art.
Vi har ro til vores samtale, der ingen larm ’ude fra venteværelset eller på gangen’.
De naturskønne omgivelser byder på dyrkede marker, egne økologiske græsfolde til hestene og skov der grænser op til grunden.
Omgivelser i privat område der indbyder til en stille stund med tilbagetrækning, naturnære samtaler og til at udvide det terapeutiske rum med afpassede sanseoplevelser og læring. Efter en session har du mulighed for på egen hånd at gå en tur og lade indtryk synke ind.
En session kan også lægges i det fri, det er ikke ualmindeligt med ’walk and talk’ som hel eller delvis af en session når det falder naturligt.
Klienter kan også lave en ’ude-sidning’ hvis man ønsker et mere spirituelt rum efterfølgende en session. Dette kan foregå på et ugeneret privat område, hvor du er mulighed for basis-naturkontakt.
Aktiviteter hvor heste er inddraget i terapien, foregår altid udendørs enten på et lukket privat område (uden adgang for publikum), eller i skovområdet. Til disse sessioner får du den information du har brug for inden vi går igang.

Indendørs: Lokalet og toiletforhold i rolige omgivelser.

Privat parkeringsplads bag gården til MC, bil og bus.
Søger du en professionel samtale partner, coach
har du brug for parterapi, familieterapi eller individuel  psykoterapi i Hedensted Kommune
er du velkommen på Klinikken på Frederikslystvej 75.

Lokalerne der danner ramme om din terapi og behandling hører til den lille gård Stald Plus i Løsning som er lokaliseret mellem Horsens og Vejle i østjylland.

Find vej: Man kan komme hertil med bus, og nærmeste togstation er Hedensted, Horsens og Vejle. Afstand fra motorvej er 4 km. Afstand fra Vejle er 15 km og fra Horsens 10 km.

Jeg modtager klienter fra hele landet, da her er gode overnatnings muligheder i nærheden. Du kan desuden få tilbud om sommer retreat på gården, hvor der indgår terapi.
Det er derfor almindeligt at jeg modtager klienter fra Århus, Skanderborg, områdetop til Viborg, Silkeborg omkring Brande og Ikast, Nørre Snede, Horsens og Odder, men også fra Herning samt fra Randers og omegn i midtjylland. Og enkelte fra nordjylland.
Klienter der fra Fyn og øerne anbefales dejligt BB tæt på.

De nærmeste områder til klinikken er fra Syd- og østjylland og de nærmeste områder Vejle, Jelling, Fredericia, Kolding, Vamdrup og Middelfart med en transport tid på maks 35 minutter.
Her er handikap venlig tilgang til praksis, sommer og vinter, med plads til pårørende og personlige hjælpere.

Klienter laver samkørsel fra Sjælland og øerne, eller tager på forlænget weekend. For eksempel i forbindelse med et Wellnes ophold på Vejle Fjord er det en fortræffelig kombination  kombination der kan fungere rigtigt, fint når vi mødes i rideterapien her på gården eller på klinikken.  På den måde kan du selv give din wellnes oplevelse et ekstra pift, så du få aktiv krops terapi med heste og psykoterapi flettet ind.

Jeg kan bookes til samtale i Århus C efter  nærmere aftale, til samtale terapi, parterapi, familieterapi  og i forbindelse med stress behandling.