Life Coaching

Life coaching Livstilscoaching
Vil du gerne ændre livsstil kan Life coaching være en hjælp
Life coaching er et grundigt arbejde der lægges for dagen af både klient og coach, for det første sammen at afdække og blotlægge nuværende livs- og handle mønstre, samt ønsker og behov for ændring. Den realistiske motivation bygges op gennem denne process – fra tanke til handling.
Det er ikke en coach opgave at bearbejde sorg, kriser eller traumer, da der ofte opstår behov for yderligere professionel indsigt i et sorgarbejde. Som ved stress coaching eller stress håndtering kan et dybere personligt arbejde blive mere hjælpsomt på sigt, end den mere overfladiske coaching – derfor anbefaler jeg terapi når det handler om sorg, krise, traume, angst eller stress.
Life coaching hos mig består af at afdække nuværende livsstil og problematikker. Finde dine styrker og svagheder. Via dine ønsker finde realistiske mål og delmål, og medvirke til at igangsætte en handling. Handling der kan vedrøre kost, motion, kommunikation, som har til hensigt at du opnår en bedre livskvalitet.
Når selvhjælpsbogen ikke er nok for dig kan du booke livstilscoaching som støttte i dit ønske om og i fastholdelse af livsstilsændring.

Hvordan kan du vide at du får coaching og ikke terapi?
Det kan du, fordi du – når du bestiller coaching – vejledning eller terapi, så aftaler vi det altid ved sessionens start alt efter, hvad det er DU har brug og hvilken hjælp du ønsker fra mig:
life coaching, vejledning (kostvejledning – homøopatisk vejledning) eller psykoterapi.
Jeg kan naturligvis foreslå dig terapi i en følgende session, hvis jeg skønner at det vil kunne hjælpe dig bedre end coaching eller vejledning.