Individuel terapi


Dialog om det der er vigtigst for dig
Når du kommer i individuel terapi, taler vi sammen om det du medbringer af problematik, og som du ønsker professionel hjælp til.
Står du midt i en krise, eller har du igennem længere tid overvejet terapi af en anden årsag får du i individuel terapi muligheder for at opnå større forståelse omkring dig selv og dit liv.
Jeg har erfaring med begge køn i individuel terapi. Og har dig i centrum i hele sessionen. 

Relationen imellem os er grundlaget for vores samarbejde, og det du kommer med og gerne vil undersøge sammen med mig.
Du har mulighed for at se på egen livsbagage, få mere viden om dig selv, dit følelsesliv. Få en større forståelse for dine reaktions- og adfærds mønstre, hvorfor du træffer valg og handler som du gør. Du har mulighed for at få støtte i en periode i livet, hvor det er svært at skulle være i virkeligheden, svært at navigere, og håndtere konfliktfyldte relationer.
Jeg har en faglig og personlig indsigt der kan støtte og udfordre dig tilpas, under forløbet. I tilfælde hvor dine mestringsstrategier er uhensigtsmæssige kan jeg være dig behjælpelig på din vej med at finde nye.
Du kan få hjælp til at se nye muligheder, og afprøve disse i trygge rammer. Jeg bestræber mig på at hver session skal give god mening for dig så du får noget til dig selv med herfra. Individuel terapi er for begge køn og man kan får glæde af terapi som barn, ung og som voksen og sent i livet. Det kan være du har lyst til at udforske områder i din oplevelses verden, i dit følelses liv eller tanke mønster.
Måske du har fysisk eller psykisk smerte hvor der ikke er fundet anden medicinsk årsag.

I terapien råder jeg over en vifte af understøttende arbejdsformer som kan være aktuelt at tilbyde ved længere forløb:
terapeutiske øvelser, psykodrama, drømmearbejde, meditativ afspænding, massage, triggerpunkt og bindevævsteknik, åndedrætsteknik.
Desuden kan du se mine erfaringsområder under menupunktet ”Behandling”.

Rubins vase det mest anvendte symbol indenfor gestalt ”lovene” omhandler forgrund/baggrund og vores evne til at se billeder og i helheder, således billedet giver mening.

Læs pdf  Etiske_regelsæt for_Psykoterapeuter MPF