Heste inddraget

Jeg har i gennem årene, udviklet tre former for terapi med heste inddraget, to, hvor du rider på hest, samt en hvor du ikke rider, men hvor terapien foregår ved aktiviteter sammen med hest og psykoterapeut.

Desuden udbyder jeg kurser for ledere se her” Ledertræning”  –  “Bliv en dygtigere Leder” og ” Autentisk ledelseheste inddraget_1

 

Terapi  med heste tilpasses den enkelte, og tager udgangspunkt i dit personlige behov.

Med ridning:

  • Psykoterapeutisk ridning
  • Pædagogisk specialtilrettelagt ridning også kaldet “Læring med heste”

RIDETERAPI_2

Uden ridning:
Psykoterapi med heste inddraget
herunder selvudvikling, kommunikationstræning, kompetence løft og læring ved hjælp af heste.

Hestmenneske1
Hvad er hesteterapi – terapi med hest? 

Terapi med hest er ikke at give hesten terapi!
Terapi med heste forekommer når jeg inviterer hesten til at deltage i sessioner sammen med  mennesker i psykoterapien som har brug for læring af forskellig slags, for eksempel at udvikle bestemte kompetencer og styrker. At træne selvtillid, at øge sit selvværd, at ændre eget selvbillede og sit kropsbillede.

 

Hvad er psykoterapi med heste inddraget
Psykoterapi med heste, består af aktiviteter med hest, særligt tilrettelagt den enkelte person, eller en hel gruppe.
En intens empatisk, givende og lærende intervention, der kan anvendes i de fleste læringssituationer og terapi forløb.
En intens empatisk terapi form der særligt ved angst og post traumatisk stress er særlig god  i forhold til andre metoder.
Hestmenneske2

Udgangspunktet er altid den enkelte og vedkommendes aktuelle problematikker.
Med den psykodynamiske værktøjskasse har jeg mulighed for at indgå i særligt helende følelsesarbejde.
Har du  behov for at arbejde med tankemønstre, adfærds-, og handlemønstre, eller er behovet kropterapi, med heling af angst eller ptsd, så kan enhver psykoterapi få et både fagligt og menneskeligt løft ved hjælp af terapeutisk intervention sammen med heste.

Heste inddraget i terapi_3

Heste inddraget i terapi, læring , coaching og selvudvikling
Ofte vil man på en enkel måde kunne anvende kognitiv terapi sammen med heste, men den kognitive terapi har en del begrænsninger, så den kognitive terapi jeg benytter mig af er den nye generation og kun som en del af min værktøjskasse i den psykodynamiske terapi.

En unik måde at lære, at udvikle sine personlige kompetencer, at indgå i terapeutisk intervention. Aktiviteter tilpasses specifikt aldersgruppe børn, unge, voksne, ældre uanset køn, familie, og andre grupper, samt læringspunkt og livstemaer.

Disse aktiviteter med heste udbyder jeg på Stald Plus Gården  – det er udelukkende er islandske heste der inddrages i terapi og selvudvikling. Desuden er du sikret en etisk velovervejet og forsvarlig tilgang til heste uden at gå på kompromis med hestens velfærd.
Heste uden tvang, uden bid, uden, pisk, uden sporer
Hestens liv, træning, og alt hvad hesten deltager i har jeg kritisk forholdt mig til. Hesten bliver ikke brugt som metode, eller værktøj, hos mig, men inddrages i terapien og respekteret som et levende væsen med egen vilje og følelsesliv.