Forsamtale

En forsamtale er hensigtsmæssig inden vi indleder en egentlig terapi
Formålet er at afklare, på hvilke områder jeg kan hjælpe dig, og at give dig en ide om hvad det indebærer at gå i terapi.

I denne første samtale, finder vi sammen frem til dit behov for støtte, hvilken form for terapi du ønsker og hvad du kan have brug for, eventuelt hvordan et videre forløb kan sammensættes til dig.

Jeg vil under alle omstændigheder lytte til hvilken problematik du ønsker hjælp til og dernæst vurdere i hvilket omfang jeg kan tilbyde dig den nødvendige hjælp. Forsamtalen drejer sig om dig og din situation, eller måske det er dit parforhold, din familie,  eller dit barn som din bekymring handler om. I forbindelse med forsamtalen optager jeg notater til journal, og jeg vil derfor stille dig spørgsmål om dit almene velbefindende og liv.

Ofte kan foretages en krops analyse (dette foregår fuldt påklædt) for at få et mere fyldestgørende billede af dig til et eventuelt videre forløb. I løbet af en forsamtale kan jeg fortælle i hvilken retning jeg vil foreslå vi arbejder, samt hvilken metode jeg anbefaler til dig.
Når du konsulterer mig, får du ikke stillet en psykiatrisk diagnose eller en medicinsk diagnose.
Jeg henviser gerne til evt. test her i huset, med anbefalet psykolog udefra.

Dit barn/ung
Drejer det sig om dit barn, vil forsamtalen foregå uden barnet, hvor jeg modtager nødvendige oplysninger om barnet. For at spare tid vil det være en fordel at medbringe dokumenter som journal udskrift fra tidligere behandler/læge/psykolog/psykiater og notater fra sagsbehandler.
Jeg anbefaler at begge forældre kommer, også selvom i ikke er samboende.

Tværfagligt
Jeg samarbejder gerne tværfagligt, hvilket kan være en fordel for dig, også når du er i anden medicinsk behandling. Tværfagligt kan være kontakt med psykiatri, læge, tandlæge, ergo/fysioterapeut, institution, eller du har brug for mit samarbejde med din sagsbehandler i din bopælskommune.

Behandlingsformer
Jeg har en bred erfaring med flere anerkendte terapi- og behandlingsformer der sammen understøtter hinanden og står stærkt både til fysiske ubalancer og psykiske sårbarheder. Når du præcist tilbydes disse terapeutiske kombinationer, er det formålet at styrke din livskraft, vitalitet og balance bedst muligt.
Jeg er underlagt Psykoterapeutforeningen etiske regelsæt der blandt andet omfatter tavshedspligt. Når du præcist tilbydes disse terapeutiske kombinationer, er det formålet at styrke din livskraft, vitalitet og balance bedst muligt.

Jeg er underlagt Psykoterapeutforeningen etiske regelsæt der blandt andet omfatter tavshedspligt.

Læs pdf  Etiske_regelsæt for_Psykoterapeuter MPF