Coaching

Coaching
Har du brug for hjælp og sparring til at komme videre fra hvor du sidder fast, eller til at igangsætte en ønsket udvikling?

Med coaching kan du få hjælp til at sætte dig mål, og finde metoder til at nå disse mål.
Du kan få hjælp til at anvende dine kerneværdier, opnå egenbalance,  se muligheder, opleve hvordan motivation og drivkraften igangsætter handling mod dine mål.

Vil du forandring?
Har du her mulighed for at opnå en ny bevidsthed, større personlig indsigt, indfri personlige målsætninger, udfolde dit personlige potentiale.

Din egen balance er grundstenen, men har du ikke den balance i forvejen kan du få hjælp til at genfinde den. At være i personlig balance er det allervigtigste, dit fundament – det er herfra din verden går, med succeser. Du opnår at anvende strategier som passer til dig, således du kan udfolde dig strategisk, kreativt med ligevægt og passende energi.

Det er ikke en coach opgave at bearbejde sorg, kriser eller traumer, da der ofte opstår behov for yderligere professionel indsigt i et sorgarbejde.
Men som ved stress-coaching eller stress-håndtering kan et dybere personligt arbejde blive mere hjælpsomt på sigt, end den mere målrettede og overfladiske coaching – derfor anbefaler jeg terapi, hvis vi støder på eksistentielle problematikker, fx sorg, krise, traume, angst eller stress.

Læs mere om “Hvad er coaching”

Life coaching – Livstils coaching
Vil du gerne ændre livsstil kan Life coaching være en hjælp
Life coaching er et grundigt arbejde der lægges for dagen af både os i samarbejde. For det første vil vi sammen afdække og blotlægge nuværende livs- og handle mønstre, samt ønsker og behov for ændring.
Den realistiske motivation bygges op gennem denne process – fra tanke til handling.

Life coaching hos mig består af at afdække nuværende livsstil og problematikker – derfor livstils coaching. Finde dine styrker og svagheder. Via dine ønsker finde realistiske mål og delmål, og medvirke til at igangsætte en handling. Handlinger kan vedrøre kost, motion, kommunikation, og har til hensigt at du opnår en bedre livskvalitet.

Har du læst selvhjælps bøger og har du stadig ubalancer, eller mangler lige det sidste?
Når en selvhjælpsbog  ikke er nok for dig, kan du booke Lifecoaching som vil  støtte dig i dine handlinger, til fastholdelse af livsstilsændring.

Hvordan kan du vide at du får coaching og ikke terapi?
Det kan du, fordi du – når du bestiller coaching – vejledning eller terapi, så aftaler vi det altid ved sessionens start alt efter, hvad det er DU har brug og hvilken hjælp du ønsker fra mig:
Coaching, life coaching, vejledning (kostvejledning – homøopatisk vejledning) eller psykoterapi.
Jeg kan naturligvis foreslå dig terapi i en følgende session, hvis jeg skønner at det vil kunne hjælpe dig bedre end coaching.

Du vil opleve Coaching effektivt

  • Konkrete problematikker tages alvorligt
  • Fokus på mål og resultat
  • At du selv tager ansvar og styring i dit liv
  • Realistisk hele vejen
  • Afrunding med deadline

 

Se også livstilscoaching