Behandlerkursus

For fagpersonale

Vil du gerne have inspiration til at inddrage heste i dit arbejde med mennesker, børn, unge, voksne?
Er du faguddannet pædagog, lærer, psykoterapeut, psykolog, psykiater
og vil du gerne inddrage heste i din praksis med sårbare mennesker eller lærer om hvordan det kan lade sig gøre?

 ”Introduktion til hestekræfter i terapien” 3 dages kursus
”POWER” Komprimeret 3 dages kursus for behandlere:
Heste kræfter i terapien og psykoterapeutisk ridning”.
Efteruddannelses forløb på 4 moduler:  4x 3 dage med terapeutisk intervention ved hjælp af heste.
Aktuel dato og tilmelding læs herIntrokursus

Fagpersonale Pædagog/psykolog/psykoterapeut:
INTRO Kursus
Introduktion
til hestekræfter i selvudvikling – for alle med interesse
• -for dig som er fagligt velfunderet inden for dit fag pædagogik, psykologi, psykoterapi, læring – men uden eller begrænset kendskab til heste.
• – for dig som er velfunderet inden for hesteverdenen,  har begge ben solidt plantet i horsemanship, eller er super rytter    men mangler pædagogisk/psykologisk uddannelse.
• – for dig som selv har hest og gerne vil introduceres til en verden af selvudviklings muligheder sammen med heste.
• For dig der ønsker en indgang og introduktion, sagsbehandler, lærer, institurionspersonale der påtænkes som medhjælper og assistere i rideterapi 

BehandlerModulA_1-4

 

Efteruddannelse terapeutisk intervention ved hjælp af heste
Facilitering, hesteassisteret, heste inddraget, rideterap(i pædagogisk krops- og psykoterapeutisk teraputisk)

Modul 1
Power – Hestekræfter i terapi er for behandlere med pædagogisk, psykologisk, læreuddannelse i bagagen.
Du har et solidt forkendskab til heste. Og du har gået i min. 10 timers egen terapi(dokumenteret) og her bearbejdet et personligt følsomt tema.
(Har du ikke gået i terapi, kan du starte på kurset på dispensation
hvis du hvis du samtidigt indgår aftale om et forløb med samtale terapi(eller terapi med heste) her i klinikken, sideløbende med kurset.

BehandlerModu2

Modul 1-4 (inkl POWER)

Efteruddannelses forløb for behandlere, psykologer, psykoterapeuter, pædagoger og sundhedfagligt personale
• 4 moduler inkl Power, her er krav om at sætte sig ind i faglitteratur der udleveres ved afslutning af POWER modulet. Der udleveres bevis for gennemført uddannelses forløb med angivelse af timeantal, der accepteres ikke fravær.
• Efter dette uddannelsesforløb har du arbejdet med klienter i praksis, fået viden om opstart af terapi, hvordan du tilrettelægger sessioner, hvilke klienter du kan modtage og hvilke ikke. Hvordan du kan inddrage heste i terapi og lave terapeutisk intervention ved hjælp af heste med børn, unge og voksne. Metode til krops analyse. Opdele rideterapi i pædagogisk og psykoterapeutisk til målgrupper. Det forventes af dig at du møder velforberedt til hvert modul, engagerer dig med lyst til at fordybe dig fagligt,  at du bidrager fagligt og personligt på samtlige moduler.
• Det forventes på kurser for fagpersonale at du selv har gået i egenterapi minimum 10 timer og der har bearbejdet et følsomt personligt tema som er godt afrundet. Er dette ikke tilfældet kan du evt få dispensation ved at indgå aftale om terapi i klinikken sideløbende med dit kursus.  Dette for at sikre gode fagpersonlige forudsætninger for alle på kurset.

BehandlerModu1

Arbejder du som coach
og vil du gerne tilbyde virksomhedsløsninger i form af kurser med heste inddraget. er det muligt at indgå samarbejde om kursus forløb.
Det er muligt at rekvirere og samarbejde omkring individuelle forløb og kurser/workshops, oplæg, in-housekurser, rettet til brugere/elever, forældre og/eller personalegrupper med et relevant emner.