Autentisk ledelse

Når du som leder må tilfredsstille erhvervslivets krav kan det ofte være ret så udfordrende ikke blot at bevare den autentiske lederstil men være autentisk i sit lederskab.

Du bliver nok udfordret  af andre, som ikke ikke er ægte overfor dig og dermed kan det være ganske vanskeligt at være dit ægte dig. Og samtidig være et ordenligt menneske.
Du kan i den situation heller ikke altid forblive tro mod dig selv.

HVAD ER AUTENTISK LEDERSKAB?
Kort sagt kan man sige det er at være dig selv, hvor du anvender dit indre leder potentiale sammen med din personlighed og den du i bund og grund er.
Jamen er det ikke det, som mange gør spørger du måske. Jo såmænd, den store forskel er at den som gør det med indsigt, refleksion og ikke mindst træning af sig selv i det lederskab er autentisk, men det betyder ikke at relationsorienteret ledelse også er på plads.
Hvorfor er det umagen værd at blive en autentisk leder?
Fordi du får respekt,  følgeskab af de mennesker du leder.

Anderledes ledertræning

Når du går i ledertrænings forløb hos mig, får du netop alle disse ting på plads. Autensitet, relationsorientering og den praktiske træning så der er transfer ud i den virkelige verden og organisationen med det samme.

Hvad får du ud af lederkursus i autentisk ledelse?

  • Du får hjælp til at finde klarhed over hvem du egentlig er, og hvordan du bliver opfattet af andre, både som kollega. leder og menneske.
  • Det bliver muligt for at at forankre din nye indsigt og den træning du får.
  • Der bliver overensstemmelse mellem den du er, den du ønsker at være og den du viser ud ad til og ikke mindst det som kommer ud af din mund.
  • Du bliver mere bevidst om  hvad du vil med dit lederskab, hvordan du er som autentisk leder.
  • Jo dybere, du kommer under huden på dig selv, jo bedre lærer du dig selv at kende. Når du finder vej til at bringe dig selv i spil
    finder du årsagen til – hvis du har manglet følgeskab i organisationen, og kan dermed ændre dette.

Hvad har heste med lederskab at gøre?

At heste selv vælger deres leder, det er da noget af det mest angst provokerende set med menneske øjne, ikke?
Netop derfor bliver en stor hesteflok inviteret ind i manegen for at DU kan lære noget om autentisk ledelse, udefra og hvis du tør – også indefra.
Det bliver tydeliggjort hvilken sammenhæng der er mellem empati, mentalisering  og ledelse.
Du hverken skal, eller kan, kopiere en hest, men samspilsdynamik og kommunikation bliver tydeligt og du får serveret præcist dit personlige arbejdspunkt – hvor er du ‘for meget’ hvor er du’ for lidt’ og hvor mangler du at ‘træde autentisk frem’.
Det skal pointeres at der ikke forekommer ridning.

Selvom udvikling af lederskab  er en livslang proces vil du gå herfra med en skærpet evne til at  forandre, bevæge mennesker,  og skabe resultater. Du vil glæde dig over at mærke forandringen når medarbejderne vælger dig som leder.